top of page

Taigalampi-majoitus

Taigalampi_majoitus.jpg

Pohjoisen Pytkynharjun näyttävässä vaaramaisemassa sijaitseva perinteinen suomalainen hirsihuvila kutsuu sinut virkistymään, harjoittelemaan, lomailemaan tai viettämään antoisia kokouspäiviä Syötteellä! Kirkasvetisen lammen äärellä, Suomen eteläisimmällä tunturialueella sinua ja ryhmääsi odottavat monipuoliset palvelut ja unohtumattomat luontoelämykset.

Mökissä on tilaa suuremmallekin porukalle

Taigalampi-mökki on remontoitu. Mökki on maalattu sisältä hajuttomilla, muovittomilla ja VOC-vapailla luonnonmaaleilla. Huvilassa on makuupaikat 16 henkilölle, iso olohuone, kahdeksan makuuhuonetta ja tupakeittiö. Saunaosasto isoine ulkoterasseineen mahdollistaa suuremmankin ryhmän viihtymisen. Aamupala, lounas ja päivällinen järjestyvät helposti lisäpalveluna etukäteen varaamalla. Kokousväelle talosta löytyy dataheitin ja valkokangas. Liinavaatepaketit voit varata kätevästi mökkivarauksen yhteydessä. Mökissä on wifi-verkko.

Mökissä on kaksi kolmen huoneen huoneistoa ja yksi kahden makuuhuoneen erillisosasto. WC-tiloja on yhteensä kolme. Kolmen huoneen huoneistoissa on omat wc- ja suihkutilat. Käytössänne on myös laadukas kodinhoitohuone, jossa on hyvin kaappitilaa, pesukone ja kuivausrumpu. Lapsiperheitä ajatellen mökistä löytyy vauvojen matkasänky ja syöttötuoli. Takapihalla, puuliiterin vieressä on aito Lapin kota tulisijoineen n. 12 henkilölle. Ulkona on lajittelupisteet palavalle jätteelle, biojätteelle, metallille, kartongille ja lasille. Lajittelethan jätteesi ennen lähtöä - luonto kiittää!

Kesäisin kirkasvetinen lähilampi virkistää retkeilijöitä ja maastopyöräilijöitä saunaelämysten jälkeen. Järvimelonta- ja kalastusmahdollisuus löytyy parin kilometrin päästä, patikointipoluille pääsee ulko-ovelta ja ohjatut ulkoaktiviteetit sekä vuokravälineet ovat varattavissa Taigavireen verkkokaupasta. Talvisin hyvin hoidetulle Syötteen latuverkostolle on noin sadan metrin matka, samoin kuin Suomen parhaimpiin kuuluvalle talvipyöräilyreitistölle. Halutessasi kuljetamme mökille valmiiksi fatbikepyörät, lumikengät tai liukulumikengät.

Hinnoittelu sesongin mukaan

Tällä vuokramökillä on sesongin mukainen arki-, viikonloppu- ja viikkohinnoittelu. Perushintaan sisältyy enintään kahdeksan henkilöä, lisähenkilöt on hinnoiteltu erikseen per henkilö. Arkihinta koskee päiviä ma-to ja su-ma. Viikonloppu on 2 vrk ja koskee päiviä pe-su. Viikkohinta koskee kaikkia vähintään 7 vrk pituisia varauksia sunnuntaista sunnuntaihin. Joulun ja uuden vuoden ajaksi on erillishinta ja minimivaraus on 3 vrk. Pääsiäinen on erillishinnoiteltu kiirastorstaista toiseen pääsiäispäivään. Juhannuksen aika on myös erikseen hinnoiteltu aaton aatosta alkaen 3 vrk. Hiihtolomaviikot ovat erillishinnoiteltuja viikoilla 8-10. 

Loppusiivous kuuluu vuokrahintaan. Vuokraajan vastuulle jää talon siistiminen, astioiden tiskaus ja roskien vienti ennen kotimatkalle lähtöä. 

bottom of page